Laserscannen Zwolle

LASERSCANNEN

Geo Actief is gespecialiseerd in laserscanning in Zwolle en omstreken. Geo Actief is gevestigd in Appingedam en Bedum, maar kan mede door het grote netwerk in heel Nederland en in overleg in het buitenland de diensten leveren. Laserscannen kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld het in kaart brengen van de bestaande situatie voor het starten van een bouwproject. Er is direct antwoord op vragen in een latere fase!

Wij gebruiken laserscannen voor onder andere bouw, industrie en civiel. Geo Actief gebruikt een Topcon high-end landmeetkundige laserscanner. Hiermee wordt een uitzonderlijk goed resultaat gehaald. Dit resultaat wordt altijd gedeeld met de opdrachtgever. Geo Actief levert de scan met een nauwkeurigheidsrapportage en wij verzorgen een compleet 3D Model in Revit.

 

Neem direct contact op!

 

 

SNEL EN NAUWKEURIG

De situatie wordt door ons volledig in 3D aangeleverd. Door gebruik te maken van Topcon Magnet Collage Web kunnen we via elk apparaat en de meeste browsers toegang krijgen tot de online projecten. Door gebruik te maken van dit web en de juiste online beschikbare informatie kunnen wereldwijd projectteams samengesteld worden en is onderlinge samenwerking aan uw project in Zwolle zeer eenvoudig.

Laserscannen is een zeer snelle en nauwkeurige meetmethode voor het in kaart brengen van complexe situaties. Alle details voor het onderwerp zijn zichtbaar en eventuele aanpassingen kunnen doorgevoerd worden voor de definitieve plaatsing.

Hier vindt u een voorbeeld van een van onze projecten: Scan woning.

Met behulp van de hybride techniek kan de grondslag direct in Rijksdriehoeksmeting (RD) en Normaal Amsterdams Peil (NAP) bekend gemaakt worden. Deze grondslag wordt gebruikt voor de positie van de scans, zodat u het project altijd op de juiste positie presenteert.

 

Vraag advies of een offerte

 

 

 

 

LASERSCANNEN – MOGELIJKHEDEN

Op steeds meer manieren kan inwinning plaatsvinden. Het uiteindelijke product bepaalt echter wat hierin de juiste methodiek en goedkoopste manier is.

Het belangrijkste blijft altijd dat onze klant bepaalt wat er met de gegevens moet worden bereikt.

Hieronder geven we antwoord op de volgende vragen:

  • Wat krijg je als Geo Actief gereed is?
  • Wat wil je ermee?
  • Wat kan je er mee?

We kunnen aansluiten op verschillende softwarepakketten en leveren de data in de gewenste formaten op.

Het besef over de mogelijkheden en de onmogelijkheden helpt ons de data inwinning op een verantwoorde manier uit te voeren. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Op een snelweg kunnen we niet zomaar met een Total Station of GPS de weg op. Door hier een mobiele laserscanner in te zetten wordt het gebied al meer toegankelijker.
  • Het inmeten van woningen kan soms prima met een meetband Total Station of Laserscanner. Als het doel is om er uiteindelijk energie neutrale woningen (in het aardbevingsgebied) van te maken waarbij de gevelonderdelen vooraf prefab geproduceerd worden is de inzet van een Laserscanner het meest efficiënt.
  • Inspecties met een drone is een typisch kosten efficiënte manier voor data winning. Deze techniek is geschikt voor windmolens, hoogspanningsmasten, daken, gronddepots en meer.
  • Peilen met een single- of multibeam, inwinnen van bodemgegevens van kanalen, rivieren, zee, meren en plassen.

 

SAMENWERKEN MET GEO ACTIEF

Geo Actief streeft altijd naar een goede open communicatie. Dit wordt door ons ook gezien als een voorwaarde voor het behalen van resultaat/goede kwaliteit. Door samen te werken met specialisten en partners worden verschillende expertises gebundeld. Hierdoor zijn wij in staat om opdrachtgevers slimme totaaloplossingen te bieden. Wij zijn constant op zoek om ons netwerk uit breiden met expertises uit verschillende vakgebieden die ons perfect aanvullen. Zo kunnen wij de opdrachtgevers altijd de beste service bieden.

Door gebruik te maken van ons grote, diverse netwerk kunnen wij binnen elk project, bij ieder afzonderlijk onderdeel, de juiste expert vinden. Door de samenwerking met diverse landmeetkundige en gespecialiseerde monitoring bureaus hebben wij in ieder deel van Nederland (en dus ook in Zwolle!) een specialist zitten.

 

GEO ACTIEF - LANDMETEN EN MAATVOEREN

Geo Actief is een landmeetkundig bedrijf dat alles voor u regelt en oplossingen aanlevert voor projecten op geodetisch gebied. Hierbij ligt nadruk op de kennis en de kunde van de experts die wij inzetten. Door proactief mee te denken met de opdrachtgever kan er met een open vizier gekeken worden naar het beste plan om het project stapsgewijs aan te pakken.

 

Lees meer over Landmeten

 

  • Ervaren
  • Landmeten, Maatvoeren en Laserscannen
  • Eerlijk advies

 

Lees meer over Maatvoeren

 

CONTACT

Bent u overtuigd geraakt van onze uitgebreide kennis van laserscannen in Zwolle en omstreken en zou u eventueel met ons in contact willen komen voor vragen of meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard is het ook mogelijk om direct een offerte bij ons aan te vragen.

 

Neem direct contact op!

 

 

Emmen Groningen Leeuwarden Zwolle