Landmeten Zwolle

Landmeten- Geo Actief

Geo Actief is hét bedrijf voor landmeten in de omgeving Zwolle en omstreken. Landmeten is een prachtig beroep dat al heel lang bestaat. De principes zijn al eeuwen oud. Op steeds meer manieren kan inwinning plaatsvinden. Het uiteindelijke product bepaalt echter wat hierin de juiste methodiek en goedkoopste manier is. Geo Actief denkt graag met u mee om tot een efficiënte oplossing voor uw vraagstuk te komen!

Geo Actief meet met de modernste total stations en veldsoftware. Topcon Magnet maakt het mogelijk om direct in de juiste layerstructuur lijnen, punten en vlakken te meten. Voor de aansluiting op uw manier van werken is dit ideaal.

 

Neem direct contact op!

 

 

Landmeten met precisie

Bij landmeten denken we meestal aan het opmeten van land met een tachymeter en/of middels GPS. Bij landmeten wordt de positie van punten op de aarde bepaald, waarbij de kromming en bolheid van de aarde, waar nodig, gecorrigeerd worden. Precisie speelt hierbij een belangrijke rol. Alleen door zéér nauwkeurig te werk te gaan kunnen de juiste afstanden, hoogtes, hoeken en coördinaten gemeten worden. Een specialist als Geo Actief kan u daarin volledig ontzorgen!

Bij landmeten in Zwolle en omstreken wordt er gebruik gemaakt van de volgende instrumenten:

 • Een tachymeter: deze bepaalt de horizontale richting, verticale hoek en (schuine) afstand;
 • Een waterpasinstrument: wordt vaak in combinatie met een baak gebruikt om de hoogteligging van punten te bepalen;
 • Een GPS: voor de plaatsbepaling een bepaling van de coördinaten;
 • 3D laserscanners: voor het bepalen van de ruimtelijke punten;
 • Drone: scannen en/of fotogrammetrie;
 • Single beam en/of multibeam: peilen (hydrografie);
 • Vliegtuig: luchtfotogrammetrie.

 

 

“Geo Actief biedt opdrachtgevers slimme totaaloplossingen”

 

LANDMETEN Zwolle – MOGELIJKHEDEN

Onze kennis binnen het landmeten is erg uitgebreid. Het team van Geo Actief is zeer ervaren en voert zowel grote als kleine projecten uit. Wij zijn inzetbaar in alle fases van de bouw. Ook kunt u bij ons terecht voor het in kaart brengen van eigendomsgrenzen en meetkundige beschrijvingen bij landkaarten.

Wat voor soort projecten kan Geo Actief bijvoorbeeld aan:

 • Ziekenhuizen scannen
 • Viaducten / bruggen en andere werken
 • Huizen en utiliteitsbouw
 • Dokschepen inmeten
 • Nog veel meer, vraag naar de mogelijkheden!

 

Vraag advies of een offerte

 

Hoogste kwaliteit Landmeten

Landmeten is precisiewerk. Net als u, stellen wij de hoogste eisen aan landmeten. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en hierin te blijven investeren kunnen wij u altijd de allerbeste kwaliteit op het gebied van landmeten in [PLAATSNAAM] garanderen. Samenwerking en open communicatie speelt hierbij voor ons een belangrijke rol. Wij geloven dat een open samenwerking nodig is om goede kwaliteit te leveren. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Geo actief - samenwerking

Geo Actief streeft altijd naar een goede open communicatie. Wij bieden onze opdrachtgevers slimme totaaloplossingen. Dit kan alleen door samen te werken met specialisten en partners die meerwaarde hebben in de hele keten. Geo Actief werkt onder andere samen met een aantal collega bedrijven maar ook met specialisten uit een ander vakgebied die ons goed aanvullen. Zo kunnen wij u de beste service in maatvoeren garanderen.

Door het grote netwerk, dat Geo Actief in de loop van de jaren heeft opgebouwd, wordt bij ieder project de juiste expert gevonden, passend bij ieder onderdeel. Door de goede samenwerking met diverse landmeetkundige en gespecialiseerde monitoring bureaus, bevindt zich in ieder deel van Nederland wel een specialist. Hiermee kunnen wij onze diensten leveren in heel Nederland, maar in overleg ook ver hierbuiten.

 

Geo actief - Maatvoeren en laserscannen

Als landmeetkundig bedrijf kan Geo Actief u volledig ontzorgen op het geodetisch gebied. Welk project het ook betreft, wij bieden de oplossingen en regelen het voor u. Door kennis en kunde van onze experts én het proactief meedenken met de opdrachtgever kan er met een open vizier gekeken worden naar het beste plan om het project stapsgewijs aan te pakken.

 

Lees meer over Maatvoeren

 

Bij Geo Actief bent u verzekerd van:

 • Jarenlange ervaring
 • Kunde en kennis op het gebied van landmeten, maatvoeren en laserscannen
 • Eerlijk advies
 • Totale ontzorging

 

Lees meer over laserscannen

 

CONTACT

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze uitgebreide kennis van landmeten in [PLAATSNAAM]? Wilt u hier meer over weten of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op voor advies, of vraag een offerte bij ons aan.

 

Neem direct contact op!

 

 

Emmen Groningen Leeuwarden Zwolle