Landmeten Emmen

Landmeten voor elk vraagstuk

Landmeten is inmiddels een beroep dat al heel lang bestaat. De principes zijn al eeuwen oud. Inmiddels zijn er al vele manieren gevonden waarop inwinning plaats kan vinden. Welke methodiek de juiste is en welke manier het meest voordelig is, wordt bepaald door het uiteindelijke product. Geo Actief is specialist op het gebied van landmeten. Heeft u een vraagstuk? Geo Actief denkt graag met u mee om tot een efficiënte oplossing te komen. Geo Actief is hét bedrijf voor landmeten in de omgeving Emmen.

Geo Actief meet met de modernste total stations en veldsoftware. Door gebruik te maken van Topcon Magnet is het in staat om direct de juiste layerstructuur lijnen, punten en vlakken te meten. Dit werkt ideaal als aansluiting op uw manier van werken.

 

Neem direct contact op!

 

 

Landmeten met precisie

Bij landmeten denken we meestal aan het opmeten van land met een tachymeter en/of middels GPS. Bij landmeten wordt de positie van punten op de aarde bepaald, waarbij de kromming en bolheid van de aarde, waar nodig, gecorrigeerd worden. Precisie speelt hierbij een belangrijke rol. Alleen door zéér nauwkeurig te werk te gaan kunnen de juiste afstanden, hoogtes, hoeken en coördinaten gemeten worden. Een specialist als Geo Actief kan u daarin volledig ontzorgen!

Bij landmeten in Emmen en omstreken wordt er gebruik gemaakt van de volgende instrumenten:

 • Een tachymeter: deze bepaalt de horizontale richting, verticale hoek en (schuine) afstand;
 • Een waterpasinstrument: wordt vaak in combinatie met een baak gebruikt om de hoogteligging van punten te bepalen;
 • Een GPS: voor de plaatsbepaling een bepaling van de coördinaten;
 • 3D laserscanners: voor het bepalen van de ruimtelijke punten;
 • Drone: scannen en/of fotogrammetrie;
 • Single beam en/of multibeam: peilen (hydrografie);
 • Vliegtuig: luchtfotogrammetrie.

 

 

“Geo Actief biedt opdrachtgevers slimme totaaloplossingen”

 

Ongekende mogelijkheden met landmeten in Emmen

Geo Actief heeft inmiddels jarenlange ervaring waarin veel kennis is opgedaan. Binnen het landmeten worden innovatieve ontwikkelingen en de komst van nieuwe technieken op de voet gevolgd waardoor kennis en kunde telkens wordt uitgebreid en constant op het hoogste niveau zit. Onze expertise komt tot uiting in zowel grote als kleine projecten. Wij zijn inzetbaar in elke fase van de bouw. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het in kaart brengen van eigendomsgrenzen en meetkundige beschrijvingen bij landkaarten.

Soorten projecten die door Geo Actief worden uitgevoerd:

 • Ziekenhuizen scannen
 • Viaducten, bruggen en andere werken
 • Huizen en utiliteitsbouw
 • Dokschepen inmeten
 • Vele andere projecten. Vraag naar de mogelijkheden…

 

Vraag advies of een offerte

 

Geo actief - kwaliteit

Wij stellen, net zoals u, de hoogste eisen aan landmeten. Wij werken dan ook met de allernieuwste technologie en blijven hier in investeren. Zo garanderen wij u de allerbeste kwaliteit op gebied van landmeten in Emmen en omstreken. In onze ogen is samenwerken en een open communicatie van groot belang om goede kwaliteit te kunnen leveren. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

 

Geo actief - samenwerking

Geo Actief streeft altijd naar een goede open communicatie. Wij bieden onze opdrachtgevers slimme totaaloplossingen. Dit kan alleen door samen te werken met specialisten en partners die meerwaarde hebben in de hele keten. Geo Actief werkt onder andere samen met een aantal collega bedrijven maar ook met specialisten uit een ander vakgebied die ons goed aanvullen. Zo kunnen wij u de beste service in maatvoeren garanderen.

Door het grote netwerk, dat Geo Actief in de loop van de jaren heeft opgebouwd, wordt bij ieder project de juiste expert gevonden, passend bij ieder onderdeel. Door de goede samenwerking met diverse landmeetkundige en gespecialiseerde monitoring bureaus, bevindt zich in ieder deel van Nederland wel een specialist. Hiermee kunnen wij onze diensten leveren in heel Nederland, maar in overleg ook ver hierbuiten.

 

Geo actief - Maatvoeren en laserscannen

Geo Actief is een landmeetkundig bedrijf dat alles voor u regelt en oplossingen aanlevert voor projecten op geodetisch gebied. Hierbij ligt nadruk op de kennis en de kunde van de experts die wij inzetten. Door proactief mee te denken met de opdrachtgever kan er met een open vizier gekeken worden naar het beste plan om het project stapsgewijs aan te pakken.

 

Lees meer over Maatvoeren

 

 • Ervaren
 • Landmeten, Maatvoeren en Laserscannen
 • Eerlijk advies

 

Lees meer over laserscannen

 

CONTACT

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze uitgebreide kennis van landmeten in Emmen? Wilt u hier meer over weten of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op voor advies, of vraag een offerte bij ons aan.

 

Neem direct contact op!

 

 

Emmen Groningen Leeuwarden Zwolle